KARMA FRISØR

Karma Frisør i Thisted er en mellemstor salon med superdygtige frisører, der står klar til at trylle med kam, saks og meget mere. Vi tilbyder alt inden for klip, farve og permanent, og servicerer hele familien lige fra børn til bedsteforældre.

Vi går ind for REN forkælelse og velvære. Således har vi stort fokus på miljøet, og har derfor gjort salonen så grøn, som det overhovedet er muligt inden for de forskellige ydelser, vi tilbyder, og i forhold til de produkter, vi har på hylderne.

Hos Karma Frisør vil vi gerne være med helt fremme i forreste række i forhold til de nyeste trends og tendenser. Derfor prioriterer vi også kurser og efteruddannelse højt. Du kan således være sikker på, at du er i trygge og kompetente hænder, når du sætter dig i stolen hos Karma Frisør i Thisted.

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.

Børneklip

Vi elsker børn og elsker at klippe dem. Også når de ikke selv synes, det er det sjoveste i verden. Det at være til frisør skal altid være en god oplevelse, hvor man ikke har skreget eller er gået i panik, og derfor giver vi os ekstra god tid til at skabe gode klippeoplevelser hos de små poder. Vi gør det hyggeligt, og det er ikke så regelret. Her er legetøj, slikkepinde og hygge, de kan få glimmer og farver i håret, og vi klipper dem også gerne på gulvet eller andre steder, hvis de ikke er så meget for at sidde i en frisørstol. Vi holder også temadage med børneklip, hvor hele salonen er fyldt med glade unger.

PERSONALET

Ulla Hyldgaard

Frisør

Hanne Ryming Holst

Frisør

Stine Høiriis

Elev

Karoline Fonager Lundborg

Frisør

Maria Mommer

Kosmetiker

Dit hår kan hjælpe andre – Karma Frisør hjælper med at hjælpe

Med Karma kan du vælge at donere dit afklippede hår til to gode formål – på en gang.

Karma sender det donerede hår videre til Skandinavisk Parykcenter, hvorefter det laves om til parykker til bl.a. folk der rammes af cancer eller andre sygdomme og behandlinger der forårsager hårtab.

Skandinavisk Parykcenter donerer desuden 500 kr per kg hår til Danske Hospitalsklovne.  

Du skal blot meddele os, at du ønsker at lave en hårdonation inden start af klipningen.
Det kræver min. 15 cm hår. Karma håndterer og betaler fragt af håret.

 

 

FIND OS

Adresse
Strandvejen 2
7700 thisted

Åbningstider
Mandag: 08.30-16.00
Tirsdag: Lukket
Onsdag: 08.30-17.00
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-17.00
Lørdag: åben efter aftale