CORONA-SIKKER SALON

I samarbejde med Dansk Arbejdsmiljø har vi taget alle forholdsregler, så du trygt kan komme i salonen. Vi bærer visirer, saks og andet grej koges mellem hvert besøg, der er håndsprit ved alle borde og vi har sørget for, at kunderne ikke sidder for tæt – hverken i frisørstolen eller ved hårvask. Ugeblade er fjernet og kaffekrus er erstattet af engangskrus, og vi har skruet helt op for hygiejnen, både hos personale og i vores salon. Du opfordres til at afspritte din mobiltelefon, ligesom vi afspritter både borde og stole mellem hvert besøg.

KARMA FRISØR

Karma Frisør i Thisted er en mellemstor salon med superdygtige frisører, der står klar til at trylle med kam, saks og meget mere. Vi tilbyder alt inden for klip, farve og permanent, og servicerer hele familien lige fra børn til bedsteforældre.

Vi går ind for REN forkælelse og velvære. Således har vi stort fokus på miljøet, og har derfor gjort salonen så grøn, som det overhovedet er muligt inden for de forskellige ydelser, vi tilbyder, og i forhold til de produkter, vi har på hylderne.

Hos Karma Frisør vil vi gerne være med helt fremme i forreste række i forhold til de nyeste trends og tendenser. Derfor prioriterer vi også kurser og efteruddannelse højt. Du kan således være sikker på, at du er i trygge og kompetente hænder, når du sætter dig i stolen hos Karma Frisør i Thisted.

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.

Børneklip

Vi elsker børn og elsker at klippe dem. Også når de ikke selv synes, det er det sjoveste i verden. Det at være til frisør skal altid være en god oplevelse, hvor man ikke har skreget eller er gået i panik, og derfor giver vi os ekstra god tid til at skabe gode klippeoplevelser hos de små poder. Vi gør det hyggeligt, og det er ikke så regelret. Her er legetøj, slikkepinde og hygge, de kan få glimmer og farver i håret, og vi klipper dem også gerne på gulvet eller andre steder, hvis de ikke er så meget for at sidde i en frisørstol. Vi holder også temadage med børneklip, hvor hele salonen er fyldt med glade unger.

PERSONALET

Helena Rasmussen Thomsen

Frisør

Ulla Hyldgaard

Frisør

Michelle
Stenbryggen

Frisør

Jeanelle Pedersen

Frisørelev

Karoline Fonager Lundborg

Frisør

Isabella

Isabella Kristensen

Frisørelev

FIND OS

Adresse
Strandvejen 2
7700 thisted

Åbningstider
Mandag: 08.30-16.00
Tirsdag: 08.30-17.00
Onsdag: 08.30-17.00
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-17.00
Lørdag: 09.00-12.00