CORONA-SIKKER TATTOO REMOVE

I samarbejde med Dansk Arbejdsmiljø har vi taget alle forholdsregler, så du trygt kan komme og få fjernet din tatovering hos os. Vi bærer visirer, alt grej og værktøj sprittes mellem hvert besøg, der er håndsprit ved alle borde, og vi har sørget for, at I ikke sidder for tæt på andre kunder. Ugeblade er fjernet og kaffekrus er erstattet af engangskrus, og vi har skruet helt op for hygiejnen, både hos personale og i kabinen. Du opfordres til at afspritte din mobiltelefon, ligesom vi afspritter både borde og stole mellem hvert besøg.

Karma Tattoo Remove

Nu kan du få fjernet dine tatoveringer i Thisted. Hos Karma har vi nu udvidet salonen med en laser til at fjerne tatoveringer, så går du rundt med en tatovering, som du ikke længere er glad for, så kom ned forbi, og tal med os om mulighederne for at få den fjernet.

Tatoveringsfjernelse sker med laserbehandling, som splitter farvepartiklerne i huden op for at fjerne dem fra huden igen. Nogle tatoveringer er lettere at fjerne end andre, og afhængig af størrelse og farve kan der være forskel på, hvor mange behandlinger, du skal have. Når du kommer ned til os første gang, går vi derfor ikke i gang med behandlingen, men får lov at kigge på tatoveringen. Vi får en snak om forløb og efterbehandling og giver et bud på, hvor mange behandlinger, der skal til.

Hos Karma får du den samme super service, som du kender fra frisørstolen, og vi glæder os til at trylle dine gamle tatoveringer væk for dig.

– Eller ring på tlf. 97 92 40 40.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

For at fjerne tatoveringer bruger vi en laser, der er specialudviklet til at fjerne tatoveringer. Der findes flere forskellige lasere på markedet, men fælles for dem er, at en laserstråle ladet med energi trænger ned gennem huden og rammer farvekornene i tatoveringen. Farvekornene  sprænger i mikroskopiske stykker, og efter et stykke tid fjernes de af sig selv af hudens egne, hvide blodlegemer. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og svar om behandlingen, som du kan læse her:

SÅDAN SER ET FORLØB UD

Vi starter op med en første konsultation uden behandling, hvor vi ser din tatovering og aftaler nærmere om det videre forløb. Præcis hvor mange behandlinger, du skal have for, at din tatovering går væk, afhænger af mange forskellige ting, blandt andet om din tatovering er ny eller gammel og hvilke farver, der er brugt. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål og svar om behandlingsforløb her:

PRISER

Prisen på at få fjernet din tatovering handler mest af alt om tre ting. Hvor stor din tatovering er, hvor meget farve, der er i den og hvor mange behandlinger, der skal til for, at den går væk. Vi har samlet nogle priseksempler, som du kan se her.

PERSONALET

Maria Mommer

Behandler

FIND OS

Adresse
Strandvejen 2
7700 thisted

Åbningstider
Mandag: 08.30-16.00
Tirsdag: 08.30-17.00
Onsdag: 08.30-17.00
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-17.00
Lørdag: 09.00-12.00